Verpleegkundig Specialist GGZ

Zin in een mooie uitdaging bij een persoonlijke, flexibele ggz-praktijk? Bij ADHD City begeleid en behandel je jonge cliënten en draag je bij aan de ontwikkeling van de praktijk. Is dit iets voor jou? Lees snel verder.

Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Aantal uren In overleg: tussen 16 en 36 uur per week
Opleidingsniveau HBO+ Verpleegkundig Specialist GGZ

Welkom bij ADHD City!

Onze jonge, ondernemende ggz-praktijk heeft volop expertise op ADHD. Je vindt ons in de stad Groningen, vlakbij het Stadspark. Wij hebben een fijne, lichte werkplek, zodat wij en onze cliënten zich prettig voelen.

De functie

ADHD City zoekt een enthousiaste Verpleegkundig Specialist GGZ. Je begeleidt en behandelt onze jonge cliënten, die vaak tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Je versterkt deze mensen in hun talenten en kunt ook verborgen leed aanraken. Vaak is er naast AD(H)D sprake van meerdere problematieken, zoals autisme, depressie, verslaving of angst. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek, behandeling en het ontwikkelen van zorg- en behandelprotocollen. Hierbij werk je nauw samen met de psychiater en de basispsycholoog.

Wie ben jij?

En wie zijn wij?

ADHD City: persoonlijk en flexibel. Wij werken in een klein team met directe lijnen en een collegiale en informele werksfeer. Dat is prettig voor onze cliënten en voor onszelf. De cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Daarnaast onderscheiden wij ons doordat cliënten snel terecht kunnen. Voor jou betekent ons kleine team dat we snel kunnen schakelen en dat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de praktijk.

Een korte schets van ons team: de ervaren psychiater Iryna Savenko startte in 2019 ADHD City. Door groeiende vraag breiden wij ons team uit. Op dit moment is er naast Iryna Savenko een basispsycholoog. Binnenkort komen daar een tweede basispsycholoog en een arts bij. Daardoor kun je nauw samenwerken met andere disciplines, wat leuke afwisseling geeft en leerzaam is.

ADHD City is een flexibele werkgever. We horen graag hoeveel uren je zou willen werken. Je salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en we bieden je direct een baan voor onbepaalde tijd.

Is dit iets voor jou?

Dan horen we graag van je! Bel, als je meer wilt weten, met Iryna Savenko via 050-2115460. Gelijk solliciteren? Mail dan je motivatie en cv naar i.savenko@adhdcity.nl.