Over ons

ADHD City is een GGZ-praktijk die volop expertise heeft op ADHD en bijkomende problematiek. Je vindt ons in de stad Groningen, vlakbij het Stadspark. Wij werken met cliënten vanaf 18 jaar, want wij hebben ontdekt dat er vaak minder aandacht is voor ADHD bij volwassenen. Terwijl de behandeling van volwassenen met ADHD juist heel goed en effectief kan worden vormgegeven.

Growing with you

Binnen de behandeling leren we je omgaan met de moeilijkheden die je tegenkomt. Samen maken we ADHD hanteerbaar. Wij verwonderen ons over de herstelmogelijkheden van onze cliënten. Met dankbaarheid zien we de dapperheid waarmee cliënten dit traject aangaan.

Ook hebben we oog voor jouw omgeving - het woord City uit onze naam duidt op omgeving. Niet alleen het systeem van mensen om je heen zoals je partner of vrienden, maar ook je werk, en je social media: wij realiseren ons dat je niet losstaat van je omgeving. Daarom betrekken we ook, als je dat wilt, je partner, ouders of vrienden bij jouw behandeling. Daarnaast kijken we naar je leefstijl.

We kennen andere culturen en spreken diverse talen. Omdat we in Groningen gevestigd zijn, ontmoeten we in onze praktijk veel internationale studenten. Wij stemmen af op wat jij nodig hebt. Voel je welkom!

Persoonlijk en flexibel

Wij hebben een fijne, lichte werkplek, waar je je prettig voelt. Ons team is klein, waardoor je kunt rekenen op een persoonlijke benadering. We hebben gemerkt dat voor sommige mensen videobellen heel prettig is, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand. Dat behoort dus tot de mogelijkheden.