Werken bij

ADHD City is een kleine, ondernemende ggz-praktijk. De cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Voor jou betekent ons kleine team dat we snel kunnen schakelen en dat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de praktijk.

Wij leren en groeien iedere dag, door de behandeling van cliënten, maar zeker ook door de samenwerking binnen ons team. We trekken samen op en kunnen dankzij onze verschillende disciplines prettig samenwerken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze vacatures!

Arts Assistent


Wil jij ervaring opdoen binnen het vak Psychiatrie? En werken op een mooie plek in Groningen met enthousiaste en betrokken collega’s? Solliciteer dan nu voor deze functie (ook voor huisartsen in spe!).

Basispsycholoog

Ben jij de psycholoog die ons team komt versterken? En werken op een mooie plek in Groningen met enthousiaste en betrokken collega’s? Solliciteer dan nu voor deze functie.

Verpleegkundig Specialist GGZ

Zin in een mooie uitdaging bij een persoonlijke, flexibele ggz-praktijk? Bij ADHD City begeleid en behandel je jonge cliënten en draag je bij aan de ontwikkeling van de praktijk. Is dit iets voor jou? Lees snel verder.